Workshop Dutch Pouring: "Loslaten"

Zin in een verrassend, kunstzinnig experiment? In deze workshop ga je aan de slag met acrylverf en een föhn in je hand. Met deze föhn blaas je verflagen over en uit elkaar en ontstaat er een prachtige abstracte compositie. Leer hoe je etherisch ogende schilderijen kunt maken door met de föhn, rietje of met je mond de verf uit te waaieren op je doek.  

Na een demonstratie oefen je eerst op twee kleinere doekjes waarna je vervolgens op een groter schildersdoek aan de slag gaat. In een paar creatieve en vooral ook verrassende uurtjes komt iedere deelnemer tot een prachtig eindresultaat. Beetje nadenken en dan gewoon doen! Voor de workshop heb je geen schilder ervaring nodig. Iedereen kan het leren!

Om het lijf van genoeg brandstof te voorzien zorg ik voor koffie en thee en een lekker stuk taart van de bakker. Je kan je kunstwerken niet direct mee naar huisnemen want ze moeten een aantal dagen drogen. Het werk kan tegen betaling van 10,00 euro worden toegestuurd. Ze op een vooraf afgesproken dag afhalen kan natuurlijk ook. De groep acrylgieters bestaat uit maximaal 8 personen. Je werkt met hoogwaardige materialen van o.a Winsor Newton en Talens. Aan het eind van de workshop heb je maar liefst 3 kunstwerken gemaakt. 

Waar en wanneer?

Investering: 85.00 euro inclusief alle materialen, 3 doeken (2x 20-20 cm en 1x 40-40 cm), koffie, thee en een stuk taart. Exclusief het eventueel toesturen van je werk.

Waar: Atelier Daan Kerkraderweg 21 Heerlen. 

Bij inschrijven of vragen bel met 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier.