Workshop: Mixed media "Droomwereld" 

De workshop "Droomwereld' is een ontspannen en kleurrijke mixed media workshop van één dag waar je veel plezier aan zult beleven. Deelnemen aan de workshop is een speels proces waarbij je  helemaal wegdroomt in je schilderij en kennis maakt met verschillende materialen. Je gaat onder andere aan de slag met acrylverf, inkten, sjablonen, modellingpasta, acrylstiften, penselen en een paletmes. Na een duidelijke uitleg bouw je laag voor laag een kleurrijke achtergrond op. Daarna  bouw je het schilderij stap voor stap op tot een prachtig eindresultaat. Ik leg alle stappen duidelijk uit. Deze workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde creatievelingen.Je werkt  met hoogwaardige materialen van o.a Winsor Newton en Talens en de groep bestaat uit maximaal 10 personen. 

Om de dag compleet te maken zal deze workshop worden omlijst met een heerlijke lunch, koffie en thee met iets lekkers. Gun deze tijd aan jezelf en meld je aan.

Waar en wanneer?

  • Zaterdag 4 maart van 10.00-16.00 uur. (2 plekken vrij) Meld je aan!
  • Zaterdag 18 maart van 10.00-16.00. ( 6 plekken vrij) Meld je aan!

Investering: 80,00 euro inclusief alle materialen, een heerlijke lunch en koffie of thee met iets lekkers.

Waar: Atelier Daan Elbereveldstraat 105 in Kerkrade.

Geïnteresseerd in de workshop Droomwereld? Of wil je meer over de workshop weten? Bel me op 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier