Workshop Nature Art: "Klein en fijn"

Je maakt in deze workshop Nature Art twee kleine pareltjes van kunstwerkjes geïnspireerd door de natuur. Doordat je klein en fijn werkt verdiep je je steeds meer in je eigen kunstwerkjes en laat je je dagelijkse beslommeringen achter je.

Je maakt twee 3D schilderijtjes met natuurlijke materialen. Deze kunstwerkjes bouwen je laag voor laag op met verschillende soorten papier en mediums vermengd met zand, zout of schelpenzand. Zo ontstaat er een mooie natuurlijke mosachtige structuur. In deze structuur werk je vervolgens de kunstwerkjes uit met o.a. stro, bladeren, bloempjes en takjes zodat er een mooi natuurlijk tafereeltje ontstaat. Je droogt de bloemen niet, maar “verhardt” ze met een binder, waardoor ze uiteindelijk op kleine aardewerk beeldhouwwerkjes lijken. De droogbloemen bewerken we met spuitverf of acrylverf. Je werkt met hoogwaardige materialen van onder andere Amsterdam, Winsor Newton en Talens.  

Ik leg alle stappen duidelijk uit en probeer je zoveel mogelijk te inspireren. Beginnende en gevorderde creatievelingen kunnen zich aanmelden voor deze workshop. De groep bestaat uit maximaal 10 personen zodat ik aan iedereen voldoende aandacht kan besteden 

Om de dag compleet te maken zorg ik voor koffie en thee met een stuk taart. Gun jezelf deze creatieve en ontspannende tijd en meld je aan.

  • Investering: 69,50 euro inclusief alle materialen, koffie,thee en een stuk taart.

Waar: Atelier Daan Kerkraderweg 21 Heerlen.

Geïnteresseerd in de workshop Klein en Fijn? Of wil je meer over de workshop weten? Bel me op 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier.