"De wondere wereld van het acryl-gieten(pouring)"

In verband met de corona maatregelen werken we in kleine groepjes. Dit om de 1,5 meter afstand goed te kunnen hanteren zodat jullie je ook veilig voele n. Mijn nieuwe atelier is ongeveer 100 vierkante meter dus dat komt helemaal goed. Heb je corona gerelateerde klachten blijf je thuis en voordat we het atelier binnen komen desinfecteren we onze handen.

Zin in een verrassend, kunstzinnig experiment? In deze workshop wil ik je graag meenemen in de mooie en vooral ook verrassende wereld van het acryl-gieten ook wel acryl pouring genaamd. Voor de workshop heb je geen schilder ervaring nodig. Iedereen kan het leren!

Tijdens de workshop acryl-gieten leer je hoe je kunt gieten met acrylverf en additieven. Door het mengen van de acrylverf met de additieven ontstaat er een mengel dat hele bijzondere effecten creëert op je doek. Er zijn verschillende giettechnieken mogelijk de o.a. de flip cup en de swipe techniek. Ik demonstreer deze technieken voordat jezelf aan de slag gaat. In een paar creatieve en vooral ook verrassende uurtjes komt iedere deelnemer tot een prachtig eindresultaat. Beetje nadenken en dan gewoon doen! 

Om het lijf van genoeg brandstof te voorzien zorg ik voor koffie en thee en een lekker stuk taart van de bakker. Je kan je kunstwerken niet direct mee naar huisnemen want ze moeten een aantal dagen drogen. Het werk kan tegen betaling van 10,00 euro worden toegestuurd. Ze op een vooraf afgesproken dag afhalen kan natuurlijk ook. De groep acrylgieters bestaat uit maximaal 10 personen. Je werkt met hoogwaardige materialen van o.a Winsor Newton en Talens. Aan het eind van de workshop heb je maar liefst 3 kunstwerken gemaakt. 

Waar en wanneer?

  • Maandag 4 oktober van 10.00-13.30 uur (8 plekken vrij) Meld je aan!
  • Zondag 17 oktober van 13.00-16.30 uur (8 plekken vrij) Meld je aan!
  • Zondag 21 november van 13.00-16.30 uur (6 plekken vrij) Meld je aan!

Prijs: 69,50 euro inclusief alle materialen, 3 doeken (2x 20-20 cm en 1x30-30cm), koffie, thee en een stuk taart. Exclusief het eventueel toesturen van je werk.

Waar: Elbereveldstraat 105 Kerkrade (parkeerplaats en bushalte voor de deur)

Bij inschrijven of vragen bel met 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier.