"De wondere wereld van het acryl-gieten(pouring)"

Covid-Regels : In verband met de corona maatregelen werken we in kleinere groepjes. Dit om de 1.5 mtr. afstand goed te kunnen hanteren en zodat jullie je ook veilig voelen. Ik heb genoeg ruimte in mijn Atelier dus dat gaat helemaal goed komen. Houd 1.5 mtr. afstand- Heb je corona gerelateerde klachten dan blijf je thuis- voel je je prettiger met mondkapje en handschoenen draag ze dan vooral, deze moet je alleen zelf meenemen.

In deze workshop wil ik je graag meenemen in de mooie en vooral ook verrassende wereld van het acryl-gieten ook wel acryl pouring genaamd. Voor de workshop acryl-gieten heb je geen schilder ervaring nodig. Iedereen kan het leren!

Tijdens de workshop acryl-gieten leer je hoe je kunt gieten met acrylverf en additieven. Door het mengen van de acrylverf met de additieven ontstaat er een mengel dat hele bijzondere effecten creëert. Er zijn verschillende giettechnieken mogelijk de flip cup, acryl-pouring en de swipe techniek. Alle technieken worden live gedemonstreerd voordat jezelf aan de slag gaat. In een paar creatieve en vooral ook verrassende uurtjes komt iedere deelnemer tot een prachtig eindresultaat. Beetje nadenken en dan gewoon doen! 

De workshop wordt omlijst met koffie en thee en een lekker stuk taart van de bakker. De werken moeten een aantal dagen drogen en kunnen dus niet gelijk mee naar huis worden genomen. Het werk kan tegen betaling worden toegestuurd of op een vooraf afgesproken dag worden afgehaald. We werken in kleine groepjes en met hoogwaardige materialen van o.a Winsor Newton en Talens.

Wanneer?

  • zondag 1 november 2020 van 13.00-16.30 uur (vol)
  • maandag 16 november 2020 van 10.00-13.30 uur (2 plekken vrij) Meld je aan!
  • zondag 13 december 2020 van 13.00-16.30 uur ( 5 plekken vrij) Meld je aan!

Prijs: 69,50 euro inclusief alle materialen, 3 doekjes (2x 20-20 cm en 1x30-30cm), koffie, thee en een stuk taart. Exclusief eventueel toesturen van het werk.

Waar: Elbereveldstraat 105 Kerkrade (parkeerplaats en bushalte voor de deur)

Bij inschrijven of vragen bel met 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier.