Workshop:Mixed media collage-schilderworkshop. 

Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren werken en ontdekken van verschillende materialen in een schilderij. U doet zowel kennis op en vergroot uw horizon door te experimenteren op schildergebied. We werken met tijdschriften acrylverf en -stiften, krijt, houtskool,sjablonen ect. We gaan samen je eigen creativiteit ontdekken en uitdiepen. We starten met afbeeldingen uit tijdschriften die we gaan verwerken in de natte verf. Om zo eerst chaos te creëren en vervolgens orde en rust te brengen in het schilderij. Zo gaat ieder werk zijn eigen weg en leven leiden.

Ik leg alle stappen duidelijk uit. Deze workshop is geschikt voor beginnende en gevorderde creatievelingen. Je werkt met hoogwaardige materialen van o.a Winsor Newton en Talens en de groep bestaat uit maximaal 10 personen. 

In een paar gezellige en creatieve uurtjes komt zowel de beginner als de gevorderde kunstenaar tot een prachtig eindresultaat. Niet te veel nadenken, maar gewoon doen en laat je verrassen door jezelf gemaakte eindresultaat.

Om de dag compleet te maken zal deze workshop worden omlijst met koffie en thee met een stuk taart. Gun deze tijd aan jezelf en meld je aan.

Waar en wanneer?

Investering: 60.00 euro inclusief alle materialen, koffie of thee met een stuk taart.

Waar: Atelier Daan Kerkraderweg 21 Heerlen.

Geïnteresseerd in de collage schilder workshop ? Of wil je meer over de workshop weten? Bel me op 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier