Schilderweekend: "De reis op het doek" - Mixed Media.

Een geheel verzorgd, creatief en ontspannen weekend. Gun dit jezelf 

Dit mixed-media schilderweekend is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren werken en ontdekken van verschillende materialen in een schilderij. We gaan gezamenlijk op een groot schilderdoek van 80x 100 cm laag voor laag met verschillende materialen aan de slag. Je werkt onder andere met papieren, behang, bladzijde uit boeken, acrylverf, krijt, houtskool, sjablonen en acrylstiften. Deze verwerk je met penselen, spatels en je handen. We ontdekken samen je eigen creativiteit en gaan die uitdiepen. Om zo eerst chaos te creëren en vervolgens orde en rust te brengen in het schilderij. Je doet kennis op en verbreedt je horizon door te experimenteren op schilder gebied.

Zo maak je een reis op het doek en gaat ieder werk zijn eigen leven leiden. In dit heerlijk creatieve en geheel verzorgde weekend komt zowel de beginner als de gevorderde kunstenaar tot een prachtig eindresultaat. En ga je met een mooi eigen gemaakt kunstwerk onder je arm de atelierdeur uit.

Waar en wanneer?  

  • Zaterdag 25 mei 2024 van 10.00-15.00 uur en zondag 26 mei van 13.00-17.00 uur (4 plekken vrij) Meld je aan! 
 
Investering: 165,00 euro inclusief alle materialen, koffie, thee en wat lekkers. Een heerlijke lunch op zaterdag en op zondag een lekker stuk vlaai en een borreltje na om het weekend gezamelijk af te sluiten. 

Waar: Atelier Daan Kerkraderweg 21 Heerlen.

Geïnteresseerd in of vragen over deze workshop?  Bel gerust met 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier.