Atelier Daan

Atelier Daan

Bij Atelier Daan maak je op een sfeervolle en inspirerende plek kennis met je creativiteit en talent. Ik vind het ontzettend leuk om jou in een workshop of cursus te laten experimenteren. Ik zie je twijfelen, ik zie verwondering en vervolgens zie ik je blije gezicht omdat je je eigen verwachtingen hebt overtroffen. Na afloop ga je met een mooi, uniek en vooral eigen werk naar huis. Het eindresultaat en de weg ernaar toe zijn waardevol. En ondertussen heb je je vrienden, familieleden of collega’s op een andere manier leren kennen. Je hebt tijdens alle schilderlessen de beschikking over een ruim en sfeervol atelier, schilderezels en een verscheidenheid aan materialen. 

Tijdens een workshop of cursus is er ook tijd voor ontspanning. Ik zorg voor zelfgemaakte appeltaart of neem een limburgse vlaai mee. In gewenst onderbreken we de workshop voor een uitgebreide lunch of we sluiten af met een gezellige borrel.

Werkplaats K

Atelier Daan is gevestigd in één van de sfeervolle ruimtes van Werkplaats K in Kerkrade. Werkplaats K is een broedplaats voor kunst, cultuur, creativiteit en verbinding met buurtbewoners. Mijn atelier is uitnodigend, met veel ruimte en een goede lichtinval. Werkplaats K is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er stopt een bus voor de deur en er is een grote gratis parkeerplaats. Het mooie, groene heuvelland van Zuid-Limburg ligt om de hoek, je zou je zelf te kort doen als je hier niet even een wandeling gaat maken.