Atelier Daan

Covid-Regels : In verband met de corona maatregelen werken we in kleinere groepjes. Dit om de 1.5 mtr. afstand goed te kunnen hanteren en zodat jullie je ook veilig voelen. Ik heb genoeg ruimte in mijn Atelier dus dat gaat helemaal goed komen.  

Houd 1.5 mtr. afstand. Heb je klachten dan blijf je thuis. Voel je je prettiger met mondkapje en handschoenen draag ze dan vooral..... deze moet je alleen zelf meenemen. 

 Atelier Daan

Bij Atelier Daan maak je op een sfeervolle en inspirerende plek kennis met je creativiteit en talent. Ik vind het ontzettend leuk om jou in een workshop of cursus te laten experimenteren. Ik zie je twijfelen, ik zie verwondering en vervolgens zie ik je blije gezicht omdat je je eigen verwachtingen hebt overtroffen. Na afloop ga je met een mooi, uniek en vooral eigen werk naar huis. Het eindresultaat en de weg ernaar toe zijn waardevol. En ondertussen heb je je vrienden, familieleden of collega’s op een andere manier leren kennen.

Tijdens een workshop of cursus is er ook tijd voor ontspanning. Ik zorg voor zelfgemaakte appeltaart of neem een limburgse vlaai mee. In gewenst onderbreken we de workshop voor een uitgebreide lunch of we sluiten af met een gezellige borrel

Werkplaats K

Atelier Daan is gevestigd in één van de sfeervolle ruimtes van Werkplaats K in Kerkrade. Werkplaats K is een broedplaats voor kunst, cultuur, creativiteit en verbinding met buurtbewoners. Mijn atelier is uitnodigend, met veel ruimte en een goede lichtinval. Werkplaats K is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er stopt een bus voor de deur en er is een grote gratis parkeerplaats. Het mooie, groene heuvelland van Zuid-Limburg ligt om de hoek, je zou je zelf te kort doen als je hier niet even een wandeling gaat maken.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail