Atelier Daan

Atelier Daan

Bij Atelier Daan maak je op een sfeervolle en inspirerende plek kennis met je creativiteit en talent.

Ik vind het ontzettend leuk om jou in een workshop of cursus te laten experimenteren. Ik zie je twijfelen, ik zie verwondering en vervolgens zie ik je blije gezicht omdat je je eigen verwachtingen hebt overtroffen. Na afloop ga je met een mooi, uniek en vooral eigen werk naar huis. Het eindresultaat en de weg ernaar toe zijn waardevol. En ondertussen heb je je vrienden, familieleden of collega’s op een andere manier leren kennen. Je hebt tijdens alle schilderlessen de beschikking over een ruim en sfeervol atelier, schilderezels en een verscheidenheid aan materialen.

Naast de mixed-media schildercursussen en workshops worden er ook gastlessen bij Atelier Daan aangeboden. Vakdocent en schilder Esther Bour verzorgd kleurenleer lessen en interactieve lezingen worden gegeven door bevlogen docent en kunsthistoricus Martijn Kroeze. Datums te vinden in de agenda! 

Tijdens een workshop of cursus is er ook tijd voor ontspanning. Ik zorg voor zelfgemaakte appeltaart of neem een limburgse vlaai mee. In gewenst onderbreken we de workshop voor een uitgebreide lunch of we sluiten af met een gezellige borrel.

Mijn Atelier

Let op vanaf 1 oktober is Atelier Daan verhuist naar de kerkraderweg 21 in Heerlen!

Atelier Daan is gevestigd in een oud winkelpand op de Kerkraderweg 21 in Heerlen. Mijn atelier is uitnodigend, met veel ruimte en een goede lichtinval. Atelier Daan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Bus 4 vanuit CS station Heerlen stopt voor de deur. Er is een gratis parkeerplaats voor en achter het atelier. Het mooie, groene heuvelland van Zuid-Limburg ligt om de hoek, je zou je zelf te kort doen als je hier niet even een wandeling gaat maken.