Creatieve workshops in Zuid Limburg.

Mijn atelier weer geopend.
In verband met de corona maatregelen werken we in kleine groepjes. Dit om de 1,5 meter afstand goed te kunnen hanteren zodat jullie je ook veilig voelen. Mijn nieuwe atelier is ongeveer 100 vierkante meter dus dat komt helemaal goed. Heb je corona gerelateerde klachten blijf je thuis en voordat we het atelier binnen komen desinfecteren we onze handen. 

Wil je iets bijzonders doen met vriend(inn)en, familie of collega's? Het volgen van een workshop bij Atelier Daan is een leuke ervaring: werken op een sfeervolle plek in een ontspannen sfeer waarbij je jezelf zeker gaat verwonderen. Met een workshop ik je kennismaken met je eigen creativiteit en talenten op een sfeervolle en inspirerende plek. Elke workshop heeft een eigen thema en er komt vaak een andere kunst uitingsvorm aanbod: tekenen, schilderen, acryl gieten, mixed media of het maken van collages.

Ik verzorg met veel enthousiasme workshops voor o.a.basis- en middelbarescholen, bedrijfsuitjes, teambuildings en familiefeesten. Deze workshops kunnen plaats vinden in mijn atelier in Kerkrade of op locatie bijvoorbeeld ergens in het mooie heuvelland van Zuid-Limburg.

Ik zorg desgewenst voor een uitgebreide lunch of een borrel waarbij we dan gezamenlijk het werk bespreken workshop ter afsluiting van de workshop.  De workshops duren gemiddeld 3 tot 4 uur. Bij de prijs zijn alle materialen en een kleine koffie/thee pauze met wat lekkers inbegrepen. Het minimale aantal deelnemers voor een workshop is 5.

Meld je aan via het contactformulier of bel met 06 –15 45 32 45.

Creatieve cursussen in Zuid Limburg.

Een cursus vindt 1 keer per week plaats en duurt 2,5 uur per les telkens op hetzelfde dagdeel in Atelier Daan. In totaal duurt een cursus 5 weken. Bij de cursusprijs zijn de basismaterialen en koffie/thee met wat lekkers inbegrepen. Bij eventuele vragen bel me gerust op 06 –15 45 32 45 of stel je vraag via het contactformulier.

Maak je keuze voor een gezellige uitdagende workshop of cursus en sta versteld van je eigen talent!


Workshop
Mixed- Media

Workshop
Acryl-Gieten

Cursus
Mixed- Media
   

Workshop
Droomwereld

 
 

Workshop
Dutch Pouring