Cursus: "de reis op het doek" - Mixed Media

Zin in een mooie reis te maken op een doek en onderweg verschillende materialen en leuke mensen te leren kennen? Dat kan in Atelier Daan! Je hebt de beschikking over een ruim en sfeervol atelier, schilderezels en een verscheidenheid aan materialen. De schildercursus loopt het hele jaar door alleen de schoolvakanties is het atelier gesloten voor lessen. Ieder gewenst moment kan je instromen mits er plek voor je vrij is. 

Deze cursus Mixed Media is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren werken en ontdekken van verschillende materialen in een schilderij. Het is een cursus die je creativiteit een nieuwe impuls geeft en zorgt voor plezier en ontspanning. Elke cursist werkt op haar of zijn eigen tempo en niveau. We kijken wat bij jou past. Je doet zowel kennis op en vergroot je horizon door te experimenteren op schildergebied.

Soms werken we naar opdracht voor wie dat mee wil doen. We werken met acrylverf, krijt, houtskool, lak, beits, sjablonen, inkten, acrylstiften etc. Dit verwerken we met zowel penselen,spatels,nagelborstels,raamtrekkers of geodriehoeken. Maak bijv. gebruik van de afstotende werking van waterverf en oliehoudende verven en lakken. En je mag ook zelf verschillende materialen meenemen. Bijvoorbeeld resten verf, lak, beits, papier, draad etc. Alles kan je in het atelier laten staan dus geen gesleep met spullen. 

We gaan samen je eigen creativiteit ontdekken en uitdiepen. Maar we maken er vooral ook een gezellige en ontspannen les van. Gewoon beginnen alles mag......ga over de grens van wat je al kent. Je bent vrij in de invulling van de 10 lessen binnen een termijn van 12 weken. Bij verhindering kun je de les inhalen op een van de overige lesdagen binnen de genoemde 12 weken.  

Wanneer:

*dinsdagochtend van 9.30-12.00 uur. 

* Woensdagochtend van 9.30-12.00 uur. 

*donderdagochtend van 9.30-12.00 uur. 

*Donderdagavond van 19.00-21.30 uur. 

*vrijdagochtend van 9.30-12.00 uur. 

Waar: Atelier Daan Kerkraderweg 21 Heerlen. Er stopt  bus 4 voor de deur en er is parkeerplaats voor en achter het atelier aanwezig waar je gratis kunt parkeren.

Investering: Per 10 lessen 285,- euro incl.alle materialen, koffie of thee en wat lekkers. Exclusief doek(en) en houten lijst. Je hebt de beschikking over een ruim en sfeervol atelier,schilderezels en een verscheidenheid aan materialen. 

Geïnteresseerd in deze cursus Mixed Media ? Schrijf je hier in of bel voor informatie met 06 –15 45 32 45