Mijn Werk

Tijdens haar opleiding monumentale vormgeving aan de Koninklijke academie voor beeldende Kunsten te den Haag kreeg Daniëlle Posthumus les in zeer uiteenlopende disciplines o.a. tekenen en schilderen, grafiek, fotografie en twee-en driedimensionaal ontwerpen. Zo is de fascinatie voor zeer verschillende materialen ontstaan.

In het autonome werk van de laatste jaren werkt Daniëlle Posthumus daarom ook met veel uiteenlopende materialen o.a. beits, acrylverf, krijt, foto's, stof, draad etc. Het werken is een proces, een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. Haar werken groeien en ontstaan door deze materialen laag voor laag aan te brengen. Vaak maakt zij verschillende reliëfs die met fotokopieën in haar schilderijen worden verwerkt. In haar werk spelen sfeer en kleur een grote rol.

Eerst ontstaat er chaos om vervolgens weer rust en sfeer in het werk te brengen. Zo gaat ieder werk zijn eigen leven leiden en is het iedere keer weer een uitdaging om aan een nieuw werk te beginnen.

Het startpunt van al haar werken is; gewoon beginnen en alles mag. Bent u geïnteresseerd in één van mijn werken of heeft u een vraag? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel met 06-15453245.