Mijn Werk

Tijdens mijn opleiding monumentale vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag kreeg ik les in zeer uiteenlopende disciplines zoals tekenen en schilderen, grafiek, fotografie en twee-en driedimensionaal ontwerpen. Zo is mijn fascinatie voor zeer verschillende materialen ontstaan.

In het autonome werk van de laatste jaren gebruik ik daarom ook met veel uiteenlopende materialen zoals beits, acrylverf, krijt, foto's, stof en draad. Het werken is een proces, een zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. Mijn schilderijen ontstaan en groeien door deze materialen laag voor laag aan te brengen. Vaak maakt ik verschillende reliëfs die met fotokopieën in mijn schilderijen worden verwerkt. In mijn creaties spelen sfeer en kleur een grote rol.

Eerst ontstaat er chaos vervolgens breng ik weer rust en sfeer in het schilderij. Zo gaat ieder werk zijn eigen leven leiden en is het iedere keer weer een uitdaging om aan een nieuw kunstwerk te beginnen.

Het startpunt van veel creaties is: gewoon beginnen en alles mag. Ben je geïnteresseerd in één van mijn werken of heb je een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier of bel met 06-15453245.