Creatieve kinderworkshops met Atelier Daan.

Ik verzorg zowel creatieve lessen als vakdocent op basisscholen, als een gezellige creatieve kinderworkshops voor kinderfeestjes in eigen atelier of op locatie.

Plezier beleven aan het creatieve werken, werken op eigen tempo en inspiratie uit jezelf halen en ook uit de groep staan centraal. Ik geniet van kinderen hun creatieve energie en vindingrijkheid.

Elk kind is verschillend. De samenstelling van de groep speelt een rol, maar ook de vorm van de dag van het kind. Een kind vindt het ene materiaal of gereedschap spannender dan het andere. Want daar zit volgens mij het plezier: spelen met materiaal en een vorm vinden. Soms levert dat geen overtuigend resultaat op, maar waren ze toch op een goede, namelijk hun manier bezig. Soms moeten ze leren dat creatief zijn ook met tegenslagen verwerken te maken heeft, maar dat je fouten kan gebruiken voor iets nieuws. Dat plezier beleven in je werk ook met doorzetten en volhouden te maken heeft. Dat je uitdagingen aan moet gaan voor een overtuigend resultaat.

Kunst is niet zomaar iets moois maken volgens vooraf gestelde regels. Kunst heeft te maken met antwoorden zoeken, twijfelen, uitproberen, experimenteren, besluiten dat het beter kan en opnieuw beginnen. Kunst is het ontwikkelen van en vormgeven aan een eigen idee. Reflectie, wisselwerking met het materiaal, het vermogen om met eigen ideeën te komen, voor jezelf opkomen, je werk verfijnen door discussie met anderen: het zijn allemaal aspecten die er deel van uitmaken. Door kunst leren kinderen ook de betekenis van plezier in het werk en er persoonlijke voldoening uit iets te halen.

Toon jezelf en je talent.......

Ouderkind workshop! Zin om iets leuks te doen samen met je dochter/ zoon, neefje, nichtje, buurmeisje/ jongen of petekind? (6-16 jaar) Kom naar de mixed-media schilderworkshop in Atelier Daan en maak gezellig samen een mooi kunstwerk. Je werkt samen aan één doek en je kind neemt de leiding , jij volgt. Jullie zullen verstelt staan over het eindresultaat. Ik geef allerlei schildertips en stuur jullie aan.

Waar en wanneer?

Investering:65,- euro per stel inclusief alle materialen,fris,koffie,thee en wat lekkers.

Geïnteresseerd in deze workshop? Of wil je meer over de workshop weten? Bel me op 06-15453245 of stuur een berichtje via het contactformulier