Wie en wat?

Foto Daan in Atelier.

Wie is Atelier Daan?

Daniëlle Posthumus kunstenaar en grimeur. Zij studeerde in 1993 af in monumentale vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. De jaren die daarop volgden reisde ze naar Israël, India en Indonesië en woonde en werkte 7 jaar in Zuid Duitsland.

Weer terug in Nederland volgde ze een grimeurs opleiding in Hilversum. Na het in 2005 voltooien van deze opleiding werkte ze o.a. mee aan de film "Ver van Familie" van Marion Bloem, "Blind" van Tamar van der Dop en "Het Sinterklaas journaal" van de NPS. De kunst verdween een beetje naar de achtergrond.

In 2006 verhuisde zij met haar gezin naar Zuid Limburg, waar de kunst toch weer begon te kriebelen. Zij sloot zich aan bij Werkplaats K een broedplaats voor kunst, cultuur en creativiteit en richtte Atelier Daan op. Naast het werken in haar eigen atelier in Kerkrade verzorgt zij ook creatieve workshops en cursussen voor zowel particulieren en bedrijven.

Wat is Atelier Daan? 

Atelier Daan laat je kennismaken met je eigen creativiteit en talenten in een sfeervolle en inspirerende plek.

"Het is zo leuk om de mensen die bij mij in een workshop komen, te laten experimenteren, twijfelen en vervolgens zichzelf te verwonderen en overtreffen. En uiteindelijk met een mooi en vooral eigen werk naar huis te laten gaan. Niet alleen het eindresultaat is belangrijk maar ook de weg er naar toe".

Atelier Daan verzorgt creatieve cursussen en workshops voor o.a. basis- en middelbare scholen,  bedrijfsuitjes, familieuitjes en teambuildings. Dit doet Daniëlle met veel enthousiasme en plezier. Tevens werk zij als vakdocent en als vrij beeldend kunstenaar.

In Atelier Daan kan iedereen terecht voor creatieve workshops voor alle gelegenheden. Daniëlle geeft de workshops in haar sfeervolle en inspirerende atelier in Zuid Limburg of op locatie. De workshops worden omlijst met een heerlijk stukje zelfgemaakte appelgebak of limburgse vlaai en vaak met een borreltje na om de workshop gezamenlijk af te sluiten. Ook kan er worden gezorgd voor een uitgebreide lunch.

Atelier Daan is gevestigd in één van de sfeervolle ruimtes van werkplaats K in Kerkrade een broedplaats voor kunst, cultuur en creativiteit. Tevens ligt het atelier vlak bij het mooie heuvelland van Zuid Limburg en zou je jezelf tekort doen daar geen gebruik van te maken. Het atelier is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er stopt een bus voor de deur en er is een grote parkeerplaats aanwezig.